Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk

Brancher

Én platform til alle forretningsområder


AMCS platformen er udformet til at servicere end-to-end processerne af en lang række forretningsområder på tværs af adskillige brancher. Platformen passer til mellemstore virksomheder, men kan også skaleres til store virksomheder, der leverer omfattende leverings- og opsamlingsløsninger til deres kunder. Platformen tilbyder en komplet løsning til logistiske relaterede brancher.

Alt-i-én-platform.

 

 

Stigende kompleksitet


Virksomheder der tilbyder omfattende leverings- og opsamlingsløsninger står foran et stigende kompleksitetsproblem for at levere deres service. Hver eneste dag! Transport relaterede udgifter er steget over de seneste år, og det er vigtigt at bruge ressourcer på en effektiv måde. Kunder i det 21. århundrede forventer på samme tid et højt niveau af fleksibilitet, forudsigelighed og pålidelighed, når det drejer sig om logistikken omkring dine services og produkter.

At investere i AMCS Intelligent Optimering produktet, inkl. ruteoptimering, mobil løsninger, web portaler og andre transport løsninger, kan hjælpe din virksomhed med at få mest muligt ud af uvurderlig tid ved at sikre, at chaufførerne får de bedste ruter, hvilket gør at leveringer er effektive og til tiden.

Udover Intelligent Optimering tilbyder vi også et back office enterprise management system, eller et interface der kan samarbejde med tredjeparts back office software og systemer. AMCS Platformen er virkelig alt-i-én løsningen.

Anmod om en demo