Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Digital engagement.jpg

Digitalt engagement

AMCS er gearet til at drive branchen ind i en ny æra med kundekomfort, automatisering af underleverandører og operatøreffektivitet.

EDI and eBilling

AMCS EDI-komponenten automatiserer, hvordan du sender og modtager fakturaer. Ved at anvende en række ID-standarder såsom X12 og EDIFACT giver EDI-komponenten mulighed for en hurtig og nem udveksling af fakturadata med tredjeparter.

EDI- og e-faktureringsmodulet fjerner behovet for at behandle papirfakturaer fra leverandører og for at sende fakturer på papir/via e-mail til kunder. Hvor EDI-systemet erstatter papirprocesser, har teknologi af denne type vist sig at levere besparelser på op til 80%.

Når det er konfigureret til at oprette forbindelse til din virksomhedssoftware, understøtter det overførsel af fakturaer ved direkte indsætning/udtagning, filoverførsel over FTP eller upload, AS2, manuel indtastning og e-mail.

Afsendelse af kundefakturaer

Når du arbejder med store virksomhedskunder, vil det normalt være nødvendigt at sende dem fakturaer i et elektronisk format. Vores EDI-komponent gør dette meget lettere, da det fjerner behovet for at oprette brugertilpassede output-filer for hver kunde. I stedet udtager vi dine salgsfakturaer, validerer dem og gør dem derefter tilgængelige til kunden i det ønskede format. Dette kan være alt fra tilpassede CSV/Excel-filer til X12-, EDIFACT- og Tradacoms-filer.

Kunden kan konfigurere sine egne EDI-indstillinger for at modtage fakturaer i et format og inden for en tidsplan, der passer dem bedst.

Modtagelse af leverandørfakturaer

Behandling af fakturaer på papir eller via e-mail fra leverandører er langsomt og dyrt. Når det er nødvendigt at taste fakturaer manuelt ind i et system, opstår der meget tit fejl, hvilket forårsager yderligere dyre manuelle indgreb.

AMCS EDI-komponenten automatiserer håndteringen af leverandør- og underleverandørfakturaer. Disse fakturaer modtages elektronisk af vores systemer, hvor de valideres og matches til jobs og/eller købsordrer. Først herefter sendes de ud i din interne ERP.  Dette reducerer behandlingsindsatsen betydeligt.

Typiske fordele

Automatisering af din fakturabehandling giver mange fordele, herunder:

  • Besparelser på 90% over papirbehandlingsomkostninger
  • Forbedret pengestrøm: Ofte bliver du betalt af kunderne 5 dage tidligere
  • Forespurgte fakturaer reduceret til under 2%

 

 

Anmod om en demo