Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-613036478 bewerkt.jpg

Realtidsplanlægning, transportoptimering og forsendelse af distributions- og indsamlingsruter inden for forskellige brancher.

iStock-486687134.jpg

Opnå en højere og mere agil effektivitet i krævende og dynamiske planlægningsmiljøer.

Forecasting

Avanceret prognosticering til at optimere timingen af lageropfyldning eller -indsamling

AMCS Forecasting-modulet er et avanceret prognoseværktøj og en integreret del af AMCS’ planlægningssystemer. Baseret på historisk data forudberegner modulet tidspunkt for genopfyldning af en beholdning eller omvendt forudberegner, hvornår en beholdning er fyldt op og har brug for indsamling. AMCS Forecasting genererer automatisk ordrer, som flyttes til planlægningssystemets ordrebank til videre planlægning.

Prognoserne skabes på baggrund af historisk data. Jo mere historisk data, der er i systemet, jo bedre. Systemet kan dog også prognosticere på baggrund af kun én eller to ugers data. De kortsigtede data giver indsigt i tendenserne på det nuværende tidspunkt, og data, som går et eller flere år tilbage, vil have en udglattende effekt på prognosen og derved gøre den mere præcis.

AMCS Forecasting kan kombineres med automatiske VMI-værktøjer til måling af lagerbeholdning (eller manuel rapportering af lagerbeholdningen) og endda live salgsdata fra kasseapparater. Baseret på disse live data bliver den aktuelle lagerbeholdning verificeret, og det forventede tidspunkt for genopfyldning eller indsamling bliver endnu mere præcist.

AMCS’ Forecasting-modul tilføjer stor værdi til planlægningssituationer såsom:

Genopfyldning af brændstofsprodukter i tanke på for eksempel tankstationer

Genopfyldning af lagre af cement og aggregater til betonfabrikker

Genopfyldning af kontanter i pengeautomater inden for pengetransportbranchen

Indsamling af affald fra eksempelvis undergrundsaffaldscontainere

AMCS Forecast -modulet er udstyret med en brugervenlig grænseflade, hvor brugeren får en klar visualisering af lagerbeholdningen og prognosticerede forbrugskurver for hver beholdning. Dette gør det muligt for brugerne nemt at overvåge lagerbeholdning og alarmer, foretage manuelle rettelser mv.

Modulet er naturligvis en værdifuld forlængelse af AMCS’ planlægningssystem, men i kraft af modulets serviceorienterede arkitektur kan det også tjene som prognoseværktøj til andre systemer, udover AMCS’.

Anmod om en demo