Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Mobile workforce in cabin

Papirløs fremtid

Hjælper chauffører til en overlegen ydeevne.

Mobile Web

Fuldt integreret mobil løsning

AMCS Mobile Web er en browserbaseret mobilapplikation, der er udviklet til brug på en tablet eller smartphone med direkte kommunikation til AMCS’ planlægnings- og optimeringsløsninger. Vores planlægnings- og optimeringsløsninger indeholder avancerede, automatiske planlægningsalgoritmer, som hjælper med at håndtere et stort antal variabler og samtidig behandler store mængder af planlægningsdata hurtigt og præcist.

En af de primære funktioner i AMCS Mobile Web er muligheden for at modtage kørelister og ordredetaljer fra planlægningssystemet, og muligheden for at sende statusmeddelelser tilbage til systemet i takt med at stoppene på rutelisten gennemføres. Disse statusmeddelelser gør det muligt løbende at genberegne ruterne og informere kunderne om eventuelle ændringer af planen.

Udover kernefunktionaliteterne er der en række andre funktionaliteter, der gør det muligt for brugeren at udfylde rapporter, at tage og tilgå billeder, at indhente underskrifter, foretage scanninger, opfange GPS-positioner og meget mere.

AMCS Mobile Web er bygget på banebrydende internetteknologier, som gør det muligt at åbne løsningen fra en hvilken som helst smartphone, tablet eller enhed med nyere browserversioner. Brugeren behøver således ikke at bekymre sig om, at have Windows, iOS eller Android styresystem på enheden.

Systemet har gode offline-muligheder, fordi AMCS Mobile Web bruger browserens persistance-lag og den lokale database i enheden.

Det er ydermere en fordel, at webbrowsere og applikationer til smartphones og tablets er i rivende udvikling og er nemme at integrere. Det betyder for eksempel, at en anmodning om GPS-navigation mellem stop fra rutelisten i AMCS Mobile Web kan overføres direkte til en almindelig standard navigationsapplikation. Der findes adskillige andre integrationsmuligheder som denne der er lige til.

Hovedfunktioner

 • Afsendelse af daglige kørelister til mobil enhed
  Visning af liste og kort over planlagt rute og ordrer
  Visning af detaljerede kundeoplysninger, f.eks. bemærkninger om adgang, telefonnumre m.m.
  Ændring af stoppenes rækkefølge og statusændringer for turen og stoppet
  Let tilføjelse af information til en ordre og registrering af underskrifter, fotos m.m.
  Registrering af GPS-position til statusændring og uforudsete hændelser
  Afsendelse af meddelelser og dokumenter til og fra chaufførens tablet/smartphone i realtid
  Genberegning af ruter, så man kan tage højde for uforudsete hændelser og forsinkelser
  Lagring af statusmeddelelser til leveringsdokumentation

Væsentlige fordele

 • Reduktion af antal kørte kilometer, køretid og antal lastbiler
  Højere og stabile serviceniveauer
  Mere nøjagtige leveringer
  Nem planlægning for kontorpersonalet
  Bedre informationsflow til lastbilerne

Anmod om en demo