Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-617862870.jpg

Med ruteoptimering kan du opnå 5-25% reduktion i antal af køretøjer og/eller chauffør skift

iStock-584204444 routing.jpg

Med mere end 30 års erfaring anvendes vores løsninger af branchers førende virksomheder.

Reporting

Modulet AMCS Reporting gør det muligt at monitorere transporten og den transportrelaterede forretning nøje, både på et overordnet niveau og i detaljer gennem en lang række nøgletalsberegninger. AMCS Reporting-modulet kan for eksempel bruges til at lave omfattende rapporter til ledelse / callcenter / logistikfunktion og/eller avancerede driftsrapporter. Rapporternes layout og indhold kan konfigureres af kunden, så kun de relevante data vises til de relevante parter.

 

Rapporterne kan for eksempel omfatte følgende: Ugentlige ture, daglige ture for alle køretøjer, daglige ture på køretøjsniveau, kundeservice, kundeservice, lageraktiviteter, lagereffektivitet og prognose samt publicering af læsseliste.

Rapporterne viser såvel de nyeste versioner af planerne som de historiske data. Driftsrapporterne kan fungere som støtte både ved gennemgang af planinspektioner og som beslutningsgrundlag. Desuden er driftsrapporterne et særdeles nyttigt værktøj for planlæggere, som har brug for at undersøge komplekse datakombinationer under planlægningen i realtid.

Nem adgang

Der er nem adgang til AMCS Reporting-modulet gennem webbrowsere, enten via et dashboard eller direkte fra AMCS-planlægningssystemet.

Data til realtidsbaserede online-rapporter udledes direkte fra systemets live datamodel, men data kan også udledes fra det indbyggede data warehouse til data warehouse-baserede rapporter og rapporter, som tilgås fra et web-dashboard.

AMCS Reporting kan naturligvis også eksportere data til virksomhedens eksisterende data warehouse med henblik på konsolidering med andre datakilder.

Typisk anvendes Microsoft Reports som rapporteringsværktøj, men det er også muligt at opsætte skræddersyede rapportsystem-dialoger med kompleks forretningslogik indarbejdet i rapporterne. I begge tilfælde kan data tilgås direkte fra datamodellen eller fra data warehouset. I forbindelse med data warehouse-baserede rapporter kan rapporteringsværktøjerne naturligvis erstattes med freeware-rapporteringsværktøjet Jasper Reports eller andre rapporteringssystemer.

Anmod om en demo