Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-617862870.jpg

Med ruteoptimering kan du opnå 5-25% reduktion i antal af køretøjer og/eller chauffør skift

iStock-584204444 routing.jpg

Med mere end 30 års erfaring anvendes vores løsninger af branchers førende virksomheder.

Ruteoptimeringsservice

Til optimering af stamruter på konsulentbasis

Udover vores traditionelle løsninger, der er installeret hos kunden, tilbyder vi nu en ruteoptimeringsservice. Her varetager vi optimeringen af stamruter for vores kunder ved hjælp af vores avancerede AMCS Route Planner-software.

Manuel planlægning af stamruter er en meget tidskrævende og kompleks opgave. Således ændres ruterne ikke nær så ofte, som de burde, og derfor er de ikke nær så effektive, som de kunne være. Hvis du ønsker at opnå effektivitetsfordelene ved at optimere dine ruter, og du ikke har de fornødne ressourcer i øjeblikket, så kan vi hjælpe dig. Vi har en særdeles erfaren gruppe af optimeringskonsulenter, der står klar til at optimere dine data.

Ved at udnytte AMCS Ruteoptimeringsservicen behøver din virksomhed ikke at implementere optimeringssoftware eller uddanne og anvende interne ressourcer til stamruteplanlægningen.

Seneste eksempler for øget effektivitet hos vores kunder har vist:

  • SITA Belgien: 5-10 % flere tømte containere i timen
    Ragn-Sells Sverige: 10 % reduktion i antallet af ruter
    AES Irland: 15 % reduktion i pris per løft

Det aftales individuelt, hvor mange årlige optimeringer, servicen skal indeholde. Optimeringsservicen leveres på en fast, 3-årig serviceaftale med et årligt servicegebyr. Det giver jeres virksomhed fuld det fulde overblik over servicen og de omkostninger, der er forbundet derved.

AMCS kan også levere løbende vedligeholdelse af stamruter og -planer, når kunder tilføjes ellers slettes fra de optimerede stamplaner. Denne serviceydelse kan enten leveres til en fast pris eller efter løbende regning.

Anmod om en demo