Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog oktober 2017 Updated november 2021

4 bedste tips til at overvinde problemer med hjemmelevering

Den hurtige vækst i boligleveringslogistik har set det blive mere og mere komplekst. Tildeling til en bestemt dag lever ikke længere op til forbrugernes forventninger. Behovet for at give mere nøjagtige leveringstider, større information om leveringsstatus og øget fleksibilitet fra ordretidspunktet helt frem til afslutningen af leveringen giver både udfordringer og muligheder for udbydere af hjemmeleveringstjenester.

Anmod om en demo

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

Den hurtige vækst i hjemmet levering logistik har set det blive mere og mere komplekst. Tildelingen til en bestemt dag lever ikke længere op til forbrugernes forventninger. Behovet for at give mere nøjagtige leveringstider, større information om leveringernes status og øget fleksibilitet fra ordretidspunktet helt frem til afslutningen af leveringen giver både udfordringer og muligheder for udbydere af hjemmeleveringstjenester.

Vi har samlet vores '4 Top Tips' for at hjælpe tjenesteudbydere med at overvinde almindelige problemer med den sidste kilometer og realisere den kommercielle mulighed for forbedret levering af tjenester.

1. Trinvis planlægning &live time-slotting

Overlegen planlægning er trinvis planlægning. Trinvis planlægning gør det muligt for virksomheder at tilbyde en 'tidsslot' under ordretagning, hvilket giver kunden kontrol over deres leveringsvindue. Dette leveringsvindue kan nemt justeres i forhold til den levende ugentlige / daglige plan. Dette gør det igen muligt for tjenesteudbydere at foreslå, tilbyde og guide kunderne mod de mest omkostningseffektive tidspunkter inden for den aktuelle plan. AMCS intelligente ruteplanlægnings- og planlægningssystemer giver mulighed for at genberegne tilføje nye ordrer og foretage ændringer i ordrer, såsom opdatering af leveringsvinduer, hvilket resulterer i tilfredse kunder og minimal forstyrrelse af chaufførernes daglige rute.

2. Geocode!

Et forkert postnummer eller manglende bogstav fra en adresse kan medføre, at standard automatiske geokodningstjenester og ruteplanlægningssystemer mislykkes, hvilket skaber problemer til afstandsberegning og ruteoptimering. Ved at anvende et system med GPS til at spore kundens faktiske placering og en stærk geokodningsfunktionalitet kan det sikre, at et geokodematch fra en adresse bekræftes og verificeres, før afstandsberegning og optimering sker, og i sidste ende før føreren selv sætter ud på vejen.

3. Linking til lageret

Hvordan sikrer du, at alle ordrer er på lager, og forlader lageret til tiden? Det er vigtigt at respektere dit lager eller din leverandørs kapacitet og lager. AMCS intelligente ruteplanlægnings- og planlægningsløsninger giver dig mulighed for at linke til lagersystemerne for fuldstændig synlighed af forsendelser før afsendelse, hvilket hjælper med at undgå tilgængelighed og serviceproblemer.

4. Hold kunderne tilfredse med live leveringssporing.

Forbrugerne har høje forventninger til serviceniveauet og kræver synlighed af produktrejsen. Holde kunderne informeret, selvom du kører bagud tidsplanen, er bydende nødvendigt. Brug af mobile løsninger i førerhuset i forbindelse med dit ruteoptimerings- og planlægningssystem sikrer, at chauffører og de interne kundeserviceteams deler oplysninger i realtid og kan holde kunden opdateret.

Et eksempel på dette er at få statusmeddelelser fra driverenheder for at overvåge og spore den forventede leveringstid for hver forsendelse. AMCS intelligente ruteplanlægningssystemer muliggør også GPS-spor for at se køretøjernes position, hvilket gør det muligt at give kunderne et anslået ankomsttidspunkt (ETA) til enhver tid.

Udført dårligt, kan hjemmeservice levering have en betydelig negativ indvirkning både på tjenesteudbyderen og forhandleren, for hvem de arbejder. Gjort godt det giver en kraftfuld måde for begge virksomheder at differentiere deres mærker fra deres konkurrenter.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Anmod om en demo af ruteplanlæggeren

Oplev, hvordan AMCS Route Planner kan reducere omkostningerne og maksimere fortjenesten med automatiseret masterruteplanlægning og dynamisk optimering.

Anmod om en demo

Brochure om ruteplanlægger

Download ruteplanlæggerbrochuren for at finde ud af, hvordan ruteoptimering kan reducere kilometertal, minimere køretiden og reducere CO2-udledningen med op til 25 %.

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Webinar

Unveiling the Trends & Benchmarks Shaping the Waste & Recycling Industry

Få vist andre ressourcer

Skal vi ringe til dig?

Udfyld denne formular, så kommer vi i kontakt med dig så hurtigt som muligt!

Ring tilbage til mig.
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på