Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog maj 2019 Updated juli 2023

HER Teknologier

Ja, placering intelligens kan hjælpe dig med at tage ud papirkurven. Hvis vi skal opbygge en blank, strømlinet digital fremtid, skal affaldshåndteringsindustrien være en del af billedet.

Ring tilbage til mig

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

Ja, placering intelligens kan hjælpe dig med at tage ud papirkurven

Hvis vi skal opbygge en blank, strømlinet digital fremtid, skal affaldshåndteringsindustrien være en del af billedet.

Det er et rodet emne. Mennesker over hele verden er i stigende grad opmærksomme på, hvordan miljømæssig bæredygtighed påvirker livskvaliteten. Samtidig bruger verdens befolkning flere ressourcer og producerer mere affald end nogensinde før. Mens folk arbejder gennem deres spørgsmål om kognitiv dissonans, affaldshåndtering selskaber bliver nødt til at fortsætte med at afhente slap.

Holde op med billioner af pounds af skrald betyder, at disse virksomheder er nødt til at øge deres effektivitet spil. Med hensyn til at øge denne effektivitet, øge rentabiliteten og sænke omkostningerne er disse virksomheder som enhver anden virksomhed i verden - de er nødt til at innovere. Hvordan går det med dem?

Barometeret for digital transformation

En nylig undersøgelse foretaget af Advanced Manufacturing Control Systems(AMCS)undersøgte en række både kommunale og private virksomheder i affaldshåndterings- og genanvendelsessektoren. Deres top-line resultater afslører et klart problem:

Mere end 80 % af de adspurgte virksomheder mener, at digital innovation er et centralt element i deres fremtidige succes. I mellemtiden vurderede 60 % af de samme virksomheder deres digitale transformationsfremskridt som "utilfredsstillende".

Måske skulle det ikke være en overraskelse. En veletableret industri, der bruger bredt accepterede ældre applikationer og processer, udgør en formidabel barriere for fuldt ud at implementere digital transformation i en enkelt virksomhed.

For at overvinde denne barriere er virksomhederne nødt til at se på direkte midler til at anvende data og teknologi til at løse problemer på måder, der giver håndgribelige resultater. Den anvendte teknologi kan være så enkel som GPS-trackere i køretøjer, så avanceret som ERP-planlægningssuiter og alt derimellem.

AMCS-undersøgelsen rangerede virksomheder på en skala fra 1 til 5, hvor en klasse på 5 repræsenterer de mest digitalt avancerede ,'Best in Class'-virksomheder. De virksomheder, der fik den øverste rang, blev konsekvent investeret i et sæt af 4 innovationer: forretningsanalyse, selvbetjeningswebportaler, ruteoptimering og flådesporing.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: Styrken ved ruteoptimering

Få indsigt i, hvordan du gør dine komplekse ruteplaner til en strømlinet proces efter behov uden de tidskrævende manuelle opgaver.

Se webinar

Ressourcer

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på