Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog juni 2021 Updated november 2021

Intelligent optimering skaber effektivitet i logistikken for bygge- og nedrivningsaffald

På grund af kompleksiteten er optimering af bygge- og nedrivningsaffaldslogistikken en sand udfordring i alle aspekter.

Download brochure

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

På grund af kompleksiteten er optimering af bygge- og nedrivningsaffaldslogistikken en sand udfordring i alle aspekter.

Kompleks planlægning og forsendelse

Mange forskellige aspekter driver kompleksiteten af bygge- og nedrivningsaffaldslogistikken, der primært skyldes de forskellige ordrer og jobtyper, de mange mulige måder at organisere dem på og kombineret med ad hoc-ordrer. Denne proces påvirkes også af de forskellige typer og størrelser af containere, stabling dem på forskellige måder og kundernes begrænsninger, som servicering dem inden for et bestemt tidsrum og en udpeget bortskaffelse site.

Hos virksomheder, hvor planlægningen ikke er automatiseret og optimeret, er det noget af en udfordring at imødekomme kundernes forventninger, hvilket ofte resulterer i dårlig kundeservice. Kompleksitet fører også til lave marginer og rentabilitet gennem ineffektivitet og en meget dårlig indsigt i omkostninger og marginer på tværs af hele virksomheden og også på et individuelt kundeordreniveau. Da planlægning og forsendelse er kompleks, kan der også være lav udnyttelse af ressourcer og køretøjer. Derudover er der meget arbejde. Ikke kun planlægning og afsendelse, men også overvågning og besvarelse af kundeforespørgslerne, f.eks.

Automatisering af logistik for bygge- og nedrivningsaffald

I betragtning af kompleksiteten og de mange variationer, der er forbundet med planlægningen af bygge- og nedrivningsaffald, kan det være meget gavnligt at automatisere bygge- og nedrivningsaffaldslogistikken så meget som muligt reducere planlægningstiden, men også øge planlægningens pålidelighed og opfylde kundeservicekravene. Integration af planlægningen med udførelsen muliggør håndtering af ordrer i realtid og hjælper med at forstå konsekvensen af afvigelserne i planlægningen med det samme, når de opstår.

Dette giver mulighed for at omplananstile og optimere ordrer og proaktivt informere kunderne, samtidig med at de opfylder deres forventninger. Det forbedrer også flådens synlighed ved at vise på et kort, hvor køretøjerne er, og dermed give vigtige oplysninger, f.eks. hvis køretøjer kører bagud eller forud for tidsplanen, så planlæggeren f.eks. kan beslutte at tildele et hastende påbud til et bestemt køretøj, hvor kapaciteten er til stede.

Overvindelse af kompleksitet, mens der foretages betydelige forbedringer

Intelligent optimering overvinder kompleksiteten og udfordringerne ved logistik for bygge- og nedrivningsaffald, der skaber driftseffektivitet, hvilket resulterer i enorme besparelser fra 5 % til 20 % i kilometertal, køretid og CO2-emissioner, 5% til 15 % reduktion i antallet af køretøjer og 25 % til 50 % reduktion af den tid, der bruges på planlægning og administration. Derudover er der også et betydeligt fald i den tid, der bruges på opfølgning gennem brug af integrerede IT-systemer.

Intelligent optimering bidrager også til overlegen kundetilfredshed ved at forbedre kundeserviceniveauet betydeligt og besøge nøjagtighed, digitalt engagement og kundeservice hos kunderne. Derudover er der præcis og kort responstid på kundeanmodninger med løbende ETA-opdateringer til kunder og proaktiv håndtering af serviceproblemer, der sikrer on-demand og bare i tidsopkrævningsstyring.

Har du brug for at vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om kompleksiteten af bygge- og nedrivningsaffaldslogistik, og hvor intelligent optimering er svaret på disse udfordringer? Se videoen af webinaret 'Overvinde forhindringerne i bygge- og nedrivningsaffaldsindustrien', hvor ekspert Rogier de Klein taler dig gennem planlægning og forsendelse med intelligent optimering. Rogiers samtaler begynder kl. 25.50.

Se video

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for din virksomhed?

Find ud af, hvordan AMCS Platform kan reducere din virksomheds omkostninger, øge overskuddet, kundeservicen og driftseffektiviteten.

Anmod om din skræddersyede demo

AMCS Waste Planner Lite (C&D C&I) Brochure

C&D Affaldsindsamling på den nemme måde.

Download brochure

Ressourcer

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Blog

Transport af husdyr

Blog

Den digitale fremtid for bæredygtig transport af byggematerialer

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Udfyld denne formular, og vi vil komme i kontakt med dig asap!

Ring tilbage til mig
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på