Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog februar 2019 Updated juli 2023

Tingenes internet: Logistik vil aldrig blive den samme

Tingenes internet (IoT) er et netværk af fysiske enheder, maskiner og køretøjer, trådløst forbundet til hinanden, udveksle data. Det revolutionerer logistikindustrien og tillader opdateringer i realtid på alle driftsområde.

Download brochure

Wim Hoek

Product Marketing Manager

Det betyder, at du kan overvåge og analysere behov, forsyningsstatus og hvordan aktiver klarer sig. Den viden, du lærer, kan forbedre din effektivitet ved at reducere den tid og de ressourcer, der er nødvendige i din logistiske drift. Du kan fjerne menneskelige fejl ved at reducere menneskelig indgriben. Du forbedrer kvaliteten af din service, samtidig med at du sænker dine omkostninger.

Et nærmere kig: Operationel effektivitet

Tag styringen af trafik- og flådeoperationer. IoT giver dig mulighed for at analysere køretøjets ydeevne og førerens adfærd i realtid. Prædiktiv analyse kan markere eventuelle problemer, så du kan planlægge vedligeholdelse baseret på disse realtidsdata.

Sensorer er ved at blive en vigtig ny kilde til kritiske data. Sensordrevne data fortæller dig, hvad du har brug for at vide om lager, varer og køretøjer. Overvågning af den skiftende driftstilstand i realtid giver dig mulighed for at være adræt. Du kan forudse kundernes krav og planlægge ruter i overensstemmelse hermed. Ruteoptimering giver mulighed for brændstofbesparelser, reduceret kilometertal, en lavere lønregning på grund af færre chauffører, der er nødvendige, og maksimerede belastninger. Hvad er resultatet? Højere rentabilitet sammen med en reduktion af CO2-emissionerne.

Med telematik kan køretøjer registrere detaljerede oplysninger såsom vejforhold og højder. Disse data - og meget smart det er - kan derefter bruges til at guide andre tilsluttede køretøjer til at accelerere og bremse mere effektivt

Mere tilfredse kunder

IoT giver gennemsigtighed, så flådeforvaltere effektivt kan koordinere chauffører, disponenter og callcentre – selv på tværs af kontinenter. IoT opererer på globalt plan, men giver mulighed for detaljeret fokus. Sensorer kan spore varer i transit i stedet for fra punkt til punkt. Dette giver mulighed for et mere detaljeret og præcist billede af, hvornår kunderne kan forvente deres levering.

Nøjagtig prissætning og lager

Priserne kan gå op og ned baseret på vejr, markedsforhold eller efterspørgsel. Gennemsigtighed i alle faktorer i din forsyningskæde betyder, at du kan styre dine omkostninger. Du har fleksibiliteten til at ændre med betingelser og spare.

Real-time lagerstyring giver dig mulighed for at reagere på efterspørgselsudsving, mens du holder fast i din buffer i tilfælde af nødsituationer. Dataflow fra skyen giver dig mere præcis kontrol over dine lagerniveauer. Og det bringer os til et andet spørgsmål.

Hvor passer skyen ind?

Skyen supplerer IoT. Cloud er for reduceret implementeringstid og lade en leverandør styre løsningen, snarere end at have en installation eller implementering gjort. Det er en nem, stabil løsning, der sænker omkostningerne. At have en løsning i skyen gør det lettere at få adgang til, samt at tilføje yderligere komponenter til løsningen.

Clouden er fleksibel og omkostningseffektiv og reducerer behovet for infrastruktur til at huse servere på stedet. Det sikrer også, at du altid arbejder med de nyeste applikationer, og det skalerer problemfrit din virksomhed.

Eksempel på, hvad IoT kan gøre for dig

JUST EAT er en global take-away platform, der giver kunderne mulighed for at bestille mad fra tusindvis af køkkener. I flere lande letter JUST EAT også leveringen af den bestilte mad til kunderne gennem deres egne leveringsbiler.

JUST EAT bruger IoT til at øge kundetilfredsheden og tilfredsheden. For at levere direkte til kunderne modtager chaufføren sine ordreoplysninger om afhentningsstedet og leveringsstedet på sin AMCS Mobile-applikation. Når chaufføren henter i restauranten, foretager AMCS-løsningen et opkald til den direkte Google Traffic Management Control-tjeneste. Tjenesten giver øjeblikkeligt et præcist estimeret ankomsttidspunkt (ETA) baseret på live trafikdata, som skubbes til AMCS-ruteoptimeringssystemet, der automatisk sender ETA til kunden.

Resultatet er proaktive meddelelser til kunderne om mulige forsinkelser eller en bekræftelse af, at leveringen vil være til tiden. En enkel løsning med vidtrækkende resultater.

Brugt klogt, det er, hvad IoT handler om.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Anmod om en Fleet Planner-demo

Oplev, hvordan AMCS Fleet Planner kan reducere omkostningerne og maksimere fortjenesten med ruteplanlægning i realtid og effektiv transportoptimering.

Anmod om en demo

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ressourcer

Blog

Mestring af flådens succes: Undgå de 10 største fejl i flådestyring

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Brochure

AMCS værktøjskasse til bæredygtig transport

Få vist andre ressourcer
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på