Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog maj 2021 Updated juli 2023

Opfyldelse af kundernes krav i cementdistribution

Da Covid-19 bremsede byggeriet markant, faldt efterspørgslen efter cement, hvilket førte til overkapacitet. Indtil da brugte vi 4 milliarder tons cement på verdensplan hvert år. Nu er vi på vej ud af pandemiens konsekvenser, og byggefirmaer omarrangerer operationer, der var blevet suspenderet.

Ring tilbage til mig

Jan Tønder

Intelligent Optimization Solution Advisor

Da Covid-19 bremsede byggeriet markant, faldt efterspørgslen efter cement, hvilket førte til overkapacitet. Indtil da brugte vi 4 milliarder tons cement på verdensplan hvert år. Nu er vi på vej ud af pandemiens konsekvenser, og byggefirmaer omarrangerer operationer, der var blevet suspenderet.

Vækst på cementmarkedet

Som følge heraf forventes det globale marked for cement og betonprodukter at vokse med mere end 32 milliarder dollar i år i forhold til sidste år. Forudsigelser ser markedet nå $481.23 milliarder i 2025 på en CAGR på 7%.

Alt dette peger på en stigende efterspørgsel efter cement. Men bare fordi efterspørgslen vender tilbage betyder ikke, at hver cement distributør vil udnytte mulighederne. Pandemien var en chance for at styrke din konkurrenceevne, som mange i cementindustrien gjorde – og som International Finance Corporation rådede til i 2020.

Det er ikke for sent at gøre netop det.

Papir processer lække indtægter

Den udbuds- og efterspørgselsusikkerhed, der er forbundet med cementdistribution, egner sig ikke til papirprocesser. Det er der faktisk ikke noget, der gør. Hvis du stadig arbejder med papir, skal du vide, at det spiser op til 3% af din omsætning, ifølge Gartner, Inc. Disse omkostninger omfatter papir, trykning, arkivering, lagring og vedligeholdelse af oplysninger. Det er også en utrolig langsom måde at arbejde på og er tilbøjelig til menneskelige fejl. Det er simpelthen ikke bæredygtigt i det lange løb.

Fremtidssikre din virksomhed

Uden en nøjagtig prognose for det lager, du har brug for, kan du ikke være sikker på din evne til at servicere dine kunder. Sådan skal man ikke leve. Du har brug for teknologier for at genopbygge lager uden at ofre margener. Tænk over mulighederne, hvis dine it-systemer blev integreret problemfrit. Ingen siloer af oplysninger, men en sand arbejdsgang. De effektivitetsgevinster, du ville få, ville ikke være noget, som du nogensinde har kendt. Lad os gå et skridt videre. Hvad kan du f.eks. opnå, hvis lagerstyringssystemet kunne sende data til planlægningssystemet om lagerniveauer og automatisk generere genopfyldningsordrer? 

Det står i algoritmerne.

Disse teknologier bliver brugt nu. Data udveksles i realtid. Best-in-class teknologier vil blive designet specielt til cement og færdigblanding beton industrier. De bruger kraftfulde algoritmer til at strømline processer, der involverer lager, hvilket giver dig mulighed for at:

Leveringstider, transportomkostninger – disse og andre relevante problemstillinger er indregnet, så du arbejder smartere, hurtigere og mere agilt. Du kan imødekomme kundernes efterspørgsel uden stress og med dine marginer intakte.

Få en fordel

Et førsteklasses planlægningssystem bruger dine historiske data til at forudsige, hvornår du skal genopfylde eller indsamle lager. Den genererer automatisk ordrer for dig og flytter dem til planlægningssystemet til ruteoptimering. En ordreaflysning kan komme igennem lige før din lastbil skal af sted – eller endda mens lastbilen er på vej – og optimeringen vil straks omdirigere belastningen på den måde, der giver mest mening. Sådan arbejder du effektivt for at accelerere toplinjevæksten.

Bedre kundeservice

Hvis en kunde oplever pludselig tørkørsel og har brug for din hjælp, omdirigerer ruteoptimering dine belastninger. Klassens bedste teknologier giver dig mulighed for at overvåge kundernes lagerniveauer, så du mere præcist kan planlægge deres næste levering. Du kan inkludere deres egne pick-ups for at imødekomme silokapacitet.

I slutningen af dagen er det kundeservice, der adskiller dig fra konkurrenter i denne branche. Jo bedre du kan løse deres problemer, jo mindre churn vil du opleve.

Vi taler om AMCS-teknologier

Vores best-in-class løsninger er alt, hvad vi lige har beskrevet. De kan give dig mulighed for at planlægge både bulk transport og taske distribution i samme system. Medtag flere siloplaceringer og læssehoveder pr. silo i din planlægning. Reducer dit kilometertal med op til 20%. Mulighed for at overvåge udførelsen. Reoptimering af din plan i realtid efter behov. Brug 75% mindre tid på planlægning. Der er selvfølgelig mere.

Lær AMCS-forbundne teknologier at kende, der er designet specielt til cement- og færdigblandingsbetonindustrien.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift, så den bliver mere effektiv, øger overskuddet og får din virksomhed til at vokse.

Anmod om en demo

Brochure om betonplanlægger

Muliggør store omkostningsbesparelser og CO2-emissionsreduktioner i din færdigblandede betondistribution

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

Anmod om en Fleet Planner-demo

Oplev, hvordan AMCS Fleet Planner kan reducere omkostningerne og maksimere fortjenesten med ruteplanlægning i realtid og effektiv transportoptimering.

Anmod om en demo
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på