Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Webinar on Demand in Engelsk

Affaldsindsamling til bæredygtige byer

Se, hvordan intelligent optimering understøtter bæredygtig kommunal affaldsindsamling

Dette webinar er kun tilgængeligt på engelsk, se det her.

Gratis webinar for kommuner, affaldsselskaber og affaldstransportører

Halvdelen af verdens befolkning bor nu i byer. I 2050 forventes dette tal at stige til 75 %. Hvad betyder denne urbaniserings-megatrend for affaldshåndteringen i vores byer?

Det virker uundgåeligt, at flere mennesker vil generere mere affald. Både kommuner og affaldshåndteringsvirksomheder er udfordret af større affaldsmængder og behovet for at håndtere indsamlingen økonomisk og samtidig respektere miljøet.

I tætbefolkede områder er traditionel indsamling af affald fra dør til dør og minicontainere ikke længere en levedygtig løsning. Heldigvis er bedre og mere effektive indsamlingsløsninger blevet testet og har vist sig at fungere.

I Holland er kollektive containerbaserede løsninger til affald - placeret under jorden - almindeligt anvendt i de fleste byer. Som et af de tættest befolkede lande i Europa, med en bybefolkning på 92% og et øget pres på den eksisterende infrastruktur, bruges underjordiske containere til at optimere affaldsindsamlingen.

IoT-enheder sender autonomt måleoplysninger om fyldningsniveau, der bruges til prognoser, automatisk ordre- og rutegenerering. IoT-sensorer er ved at blive almindelige i affaldsbranchen. Vi bruger informationerne til alle de optimeringsudfordringer, man kan finde i affalds- og genbrugsindustrien. Vores løsning omfatter endda et svar på spørgsmålet om den mest optimerede placering af nye containere for at opnå det højeste niveau af brug og besøg af borgerne.

Deltag i et gratis webinar med Martijn Schimmer, hvor han udforsker fordelene ved at bruge intelligent ruteoptimeringssoftware til indsamling af dine containere (over og/eller under jorden).

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Key Benefits of AMCS Webinars

Praktisk tilgang

Vores webinar-talere vil give dig praktiske tips, som du kan bruge med det samme i din virksomhed.


Kortfattet format

Din tid er dyrebar. Derfor opsummerer vi alle de vigtigste oplysninger om et webinaremne for dig på under 60 minutter.


Gratis

Med vores AMCS-webinarer kan du drage fordel af vores eksperters viden helt gratis.

Ressourcer

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Få vist andre ressourcer
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på