Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
aggregates webinar_new.jpg

Transportoptimering & distribution af aggregater

To af de store muligheder for aggregater er, ligesom for cement og færdigblandet beton, den hurtige industrialisering og urbanisering i udviklingsøkonomier samt det verdensomspændende stigende antal af store byggeprojekter. Stigningen af investeringer i infrastruktur lægger pres på den globale bygge- og byggematerialeindustri, herunder leverancer af aggregater, hvilket skaber øget sourcing af genanvendte og sekundære tilslagsmaterialer i nogle områder. Primære tilslagsmaterialer er i stigende grad i større efterspørgsel, og derfor kunne fremtiden afhænge af den sekundære og genanvendte sourcing.

I dette webinar diskuterer vores brancheeksperter hvordan producenter og distributører af både primære og genanvendte tilslagsmaterialer kan håndtere disse udfordringer og være i stand til at reagere på udviklingen i industrien og samtidig opfylde den voksende efterspørgsel på markedet. Tilslagsmaterialer dækker over en række forskellige produkter og virksomhedsdele inklusive, men ikke begrænset til, grus, sand, sten og asfalt. I modsætning til cement og færdigblandet beton kan tilslagsmaterialer ofte bestilles uden en kontrakt, hvilket gør det muligt at beskytte marginen og rentabiliteten.

I løbet af webinaret taler brancheeksperterne også om de trends og potentielle smertepunkter, der i øjeblikket viser sig i industrien. Roll-off-containere til at fragte bygge- og nedrivningsaffald væk fra byggepladser bruges for eksempel i stigende grad også til at transportere tilslagsmaterialer til byggepladserne, hvilket derved skaber en slags hybridvirksomhed. Dette er en win-win-situation, der udnytter tomme containere og tomkørsel.

Branchen indkøber nu i højere grad genanvendte og sekundære tilslagsmaterialer, der af andre virksomheder betragtes som “affald”. Dette webinar vil derfor også gennemgå denne udviklings forretningsmæssige muligheder og give deres syn på bæredygtighed og en cirkulær økonomi i byggeforsyningskæden.

Webinaret udforsker, hvad fremtiden bringer for tilslagsmaterialer, og helt naturligt vil emnet lande på muligheden for at benytte førerløse køretøjer i stenbrud. Disse anvendes i stigende grad i nogle områder, og dette medfører en yderligere teknologisk udfordring.

Se webinaret online i dag og lær hvordan intelligent optimeringssoftware kan forbedre driftseffektiviteten, bidrage til bæredygtig levering og samtidig løfte marginer.