Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-639570850.jpg

Transportoptimering & distribution af færdigblandet beton

Se webinaret online

Vækst i det globale marked for færdigblandet beton er drevet af en øget efterspørgsel efter bæredygtig infrastruktur, en stigning i urbanisering og industrialisering i udviklingslande samt en kraftig stigning i byggeaktiviteter i almindelighed. Rettidig levering af færdigblandet beton er afgørende for at sikre løbende aktivitet på byggepladsen og høj kvalitet af betonstrømmen. Derfor er korrigering af planlagte ordrer i realtid ekstra vigtigt.

Producenter af færdigblandet beton skal håndtere en række udfordringer for at opnå denne præcise levering. Dette webinar dækker de væsentligste smertepunkter, der er relevante for producenter af færdigblandet beton, og som kan adresseres med teknologi og digitalisering. Planerne ændres for eksempel løbende, ordrer ændres 15-20 gange efter bestilling, enten i forhold til vægt, leveringstid, indhold eller alle ovennævnte. Andre mulige ændringer kunne omfatte læsning og losning, antal ansatte og timing.

Desuden har distributører brug for en konstant tilførsel for at undgå, at betonen sætter sig. Færdigblandet beton har en ekstremt kort produktlevetid, og tidsrammen er af og til kun 10 minutter. Den korte produktlevetid kræver en vis rytme og fleksibilitet i levering, der også kan tage uforudsete omstændigheder i betragtning. Derfor skal produktion, blanding og transport indregne andre faktorer såsom trafik eller forsinkelser på byggepladsen.

Sidst men ikke mindst bliver losningstiden påvirket af antal ansatte på byggepladsen, hvilket gør den udfordrende at forudse. Losningstiden kan ligeledes være svær at beregne på grund af variationen i lastbilstørrelse og kapacitet, herunder forskellige typer pumper og transportbånd.

Til webinaret om færdigblandet beton vil vores brancheeksperter drøfte, hvordan intelligent optimeringssoftware kan bidrage til at overkomme disse udfordringer, forøge effektivitet og smidighed og samtidig forbedre marginer.