Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Skip truck.jpg

Webinar: Intelligent rute- og transportoptimering til byggebranchen

Revolutionerende reduktion af driftsomkostninger og forbedret kundeservice

Se dette webinar online og lær hvordan AMCS' Intelligente Optimeringsløsning kan hjælpe byggebranchen med at udtrække maksimal værdi ud af de tilgængelige budgetter ved at øge effektiviteten i affaldstransporten og -håndteringen. AMCS kan hjælpe med dynamisk ruteoptimering, prisoptimering, containeradministration og 100% overblik i realtid for indsamlingen af affald og containere. Løsningen giver adgang i til kunde- og servicedata i realtid, så indgående forespørgsler kan håndteres på stedet, hvilket minimerer dyre dobbelt-ture og forbedrer kundeserviceniveauet.

I en afstemning under webinaret bedte vi vores kunder fortælle os, hvilke forretningsresultater de leder efter, når de implementerer eller forbedrer deres ruteoptimeringsteknologier. Et overvældende flertal nævnte reduceret planlægningstid som deres højeste prioritet.

Ønskede forretningsresultater til implementering af ruteoptimering:

  • Mindre tid brugt på manuel planlægning
  • Forbedret kundeservice og besøgsfrekvens
  • Digitale ruter og arbejdsprocesser for chauffører og i/med lastbilerne
  • Automatisk ordreplanlægning og self-service for kunderne

Store besparelser
At skifte fra manuel ruteplanlægning og dispatch til automatisk ruteoptimering kan hjælpe din virksomhed med at forbedre effektiviteten, forbedre kundeservicen, reducere antallet af kørte kilometer, samt køretid og sænke din samlede CO2-udledning.

AMCS systemet er et kraftfuldt værktøj til dispatch og realtidstransportoptimering, der hjælper virksomheder med at arbejde agilt og effektivt i meget krævende og dynamiske planlægningsmiljøer. AMCS' optimeringsplatform bringer enorme fordele. De typiske fordele, som vores kunder opnår er:

  • 5-20% reduktion af CO2-udledning
  • Mindre tid brugt på køretid
  • 5-15% færre køretøjer
  • 25-75% mindre tid brugt på planlægning og administration
  • Betydeligt forbedret kundeservice

Udnyt vores branchekendskab
I tre årtier har AMCS leveret affaldsspecifikke ruteoptimeringssystemer til affalds- og genbrugsbranchen i hele verden. Løsningen leveres som en integreret del af AMCS Platformen eller forbindes til tredjeparts ERP-systemer.

Se vores webinar online, som er præsenteret af vores Intelligent Optimisation specialist Rogier de Klein.