Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Webinar on Demand in Engelsk

Oplev Waste Planner LITE

Denne intuitive letvægtsversion af AMCS Waste Planner er ideel til mindre affaldsoperatører.

Dette webinar er kun tilgængeligt på engelsk, se det her.

Denne letvægtsversion af AMCS Waste Planner bringer fleksible planlægningsløsninger inden for rækkevidde for mindre og mellemstore virksomheder!

AMCS Waste Planner er en sofistikeret softwareløsning, der hjælper affaldshåndteringsvirksomheder med at optimere, hvornår og hvordan de indsamler og transporterer affald. Denne Waste Planner Lite er vores meget innovative og brugervenlige version af denne løsning, som er blevet intuitivt prækonfigureret til en superhurtig implementering.

Baseret på vores mangeårige erfaring med at optimere software til nogle af de mest komplekse affaldsindsamlingsoperationer i verden, har Waste Planner Lite alle flådeplanlægningsfunktionerne i vores tilpassede software til affaldsindustrien samlet i en brugervenlig løsning, der er perfekt til mindre affaldsindsamlingsoperationer med container og roll-on/roll-off (RORO ).

Fordelene

AMCS Waste Planner Lite er en perfekt løsning til små og mellemstore container- og RORO-virksomheder, som ikke har brug for alle de tilpasninger, der kræves for at optimere den daglige ruteføring og planlægning for 100 eller flere køretøjer. Den bruger alle de intelligente kapacitetsoptimeringsværktøjer fra den tungere Waste Planner, men prækonfigurationen gør den hurtigere og nemmere at implementere og tage i brug end den fuldt tilpassede version.

De fordele, kunderne ofte oplever med vores affaldsplanlægningsløsninger, er bl.a:

Se dette webinar on-demand for at få mere at vide om dette banebrydende planlægningssystem, der kan gøre enhver organisation mere effektiv ved at automatisere hele planlægningsprocessen for alle typer affaldsindsamling, fra kommerciel og industriel affaldsindsamling, slamindsamling og container- eller RORO-containertransport.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

De vigtigste fordele ved AMCS' webinarer

Praktisk tilgang

Vores webinar-talere vil give dig praktiske tips, som du kan bruge med det samme i din virksomhed.


Kortfattet format

Din tid er dyrebar. Derfor opsummerer vi alle de vigtigste oplysninger om et webinaremne for dig på under 60 minutter.


Gratis

Med vores AMCS-webinarer kan du drage fordel af vores eksperters viden helt gratis.

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på