Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Franzefoss truck.jpg

29 aug 2018

Franzefoss har valgt AMCS’ softwareløsninger til at støtte deres affalds- og genbrugsindsamling i Norge

Franzefoss’ anskaffelse af AMCS’ software styrker AMCS’ position som en ledende udbyder af software og teknologi til det nordiske og internationale affalds- og genbrugsmarked.

Ruteplanlægning og forretningsoptimering AMCS-virksomhed Teknologi Enterprise management Nyheder

AMCS har i dag offentliggjort en 5-årig kontrakt med Franzefoss, en af Norges største affaldsvirksomheder. 

Franzefoss har en årlig omsætning på ca. 100 millioner euro, og har mere end 250 skraldebiler, der kører på tværs af 22 affaldspladser i Norge. Kontrakten erstatter virksomhedens tidligere systemer med implementeringen af AMCS’ løsninger til Enterprise Management (ERP) og Intelligent Optimisation (ruteoptimering). Det nye system inkluderer også den nyeste mobileteknologi til deres chauffører.

Truls Markussen, Franzefoss’ CEO, havde følgende kommentar:

”I løbet af de seneste par år har Franzefoss været på udkig efter en samlet og landsdækkende løsning, der er i stand til at erstatte de 4 systemer, der i øjeblikket benyttes til at håndtere vores drift i Norge. Efter en periode, hvor mulige leverandører blev evalueret, stod det klart at AMCS’ suite af IT-løsninger, koblet med deres erfaringer fra markedet, gjorde dem mest egnet til at opfylde Franzefoss’ behov. Vi ser frem til at samarbejde med AMCS på implementeringen samt den fremtidige videreudvikling af løsningen.”

Frank Bolsö, AMCS’ salgschef i Norge, udtaler:

”Vi ser frem til at arbejde sammen med Franzefoss, hvor målet er at hjælpe dem med at realisere de kommercielle og operationelle fordele, som systemet tilbyder. Vi sigter mod er et langsigtet samarbejde, som skal understøtte både Franzefoss’ forretning og sikre en løbende videreudvikling af vores branchespecifikke løsninger.”

AMCS’ Enterprise Management (ERP) system har automatiseret hundredevis af back-office funktioner for kunder i hele verden. Platformens enkle tilgang sikrer, at systemerne er egnede til rette formål, skalerbare og fremtidssikre, hvilket også leverer højere effektivitetsniveau og driftsbesparelser, samt understøtter forretningens kontinuitet.

AMCS’ løsning til ruteoptimering er en af verdens førende planlægnings- og optimeringsløsninger. Løsningen kan levere betydelige besparelser på virksomheders drift og forbedre niveauet for kundeservice samt op til 25% reduktion i CO2-udledning, kørte kilometre og køretid.

Klik her, for mere information om vores Enterprise Management og Route Planner og Fleet Planner løsninger.

Anmod om en demo