Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-516720620 news.jpg

AMCS nyheder

AMCS' teknologi bringer din virksomhed betydelige forbedringer; hvilket er noget som vi beviser hver dag. Innovation der redefinerer "skræddersyet" med dens optimerede nøjagtighed og effektivitet. Læs om alt dette og meget mere i AMCS' nyhedssektion

News.jpg

Tophistorier, pressemeddelelser, blogs, nyheder og meget mere

30 apr 2018

PRESSEMEDDELELSE

AMCS sikrer betydelig investering fra Insight Venture Partners og Ireland Strategic Investment Fund

AMCS-virksomhed Teknologi

Nye investeringer vil drive den næste fase af AMCS’ internationale vækst og udvidelsen af AMCS’ SaaS–platform til affalds-, indsamlings- og genbrugsbranchen og ikke mindst åbningen af et nyt globalt hovedkvarter i Irland, der vil skabe 100 nye job.

LIMERICK, IRLAND – AMCS, verdens førende leverandør af integreret software og lastbilsteknologi til genbrugs- og affaldsbranchen, meddeler, at der er gennemført en betydelig investering fra Insight Venture Partners og Ireland’s Strategic Investment Fund (ISIF) i AMCS.

Investeringen vil blive brugt til fortsat produktinnovation i AMCS’ produktportefølje, herunder i nye markeder, SaaS-produkter og relaterede teknologier for yderligere at accelerere virksomhedens vækst i Nordamerika, Europa og Australasien.

”Dagens meddelelse er en vigtig milepæl for AMCS”, siger Jimmy Martin, CEO og grundlægger af AMCS. ”Udover at give kapital, der vil gøre det muligt for os at fortsætte med at vokse og forny vores løsninger for vores kunder, viser denne investering fra to af vores langsigtede strategiske partnere deres tillid til vores forretning, strategi og medarbejdere. Denne tillid afspejles i vores planer om at udbygge vores førende SaaS–platform, som anvendes i affalds-, indsamlings- og genbrugsbranchen.”

I forbindelse med fundingen vil Euan Menzies, Senior Advisor hos Insight Venture Partners, Henry Frankievich, Vice President hos Insight Venture Partners, og Robert Schnittger, Investeringsdirektør hos ISIF, komme til at sidde i AMCS’ bestyrelse.

 

”Lige siden vores første investering i 2015 har Insight Venture Partners været stolte over væksten hos AMCS’ succes,” siger Euan Menzies, Senior Advisor hos Insight, der vil overtage posten som bestyrelsesformand. ”Som den klare markedsleder inden for teknologiløsninger til genbrugs- og affaldshånderingsbranchen har AMCS fortsat med at etablere indsatsen i markedet på tværs af geografiske områder. Vi ser frem til den fortsatte internationale vækst.”

Investeringen kommer oven på et rekordår i 2017 for AMCS. AMCS oplevede mere end 50% vækst i salg af SaaS-løsninger til verdens mest succesfulde operatører inden for affaldsindsamling og genanvendelse, samtidig med at de annoncerede opkøbet af Brady Recycling Solutions. For at imødekomme AMCS’ hurtige vækst åbner virksomheden et nyt globalt hovedkontor i City East Plaza i Limerick i Irland i sensommeren 2018. Den ekstra kontorplads vil understøtte virksomhedens fortsatte ekspansion og skabe 100 nye job i produktudvikling, salg, og global kundesupport i løbet af de næste 3 år.

Fergal McAleavey, ISIF’s Head of Private Equity, udtaler: “Vi er begejstrede for at investere i AMCS igen og støtte den fortsatte udvikling som global softwarevirksomhed. Denne nye investering vil bidrage til at skabe og opretholde 100 stillinger, samt levere et nyt hovedkontor i Irlands midtvest. Det er et glimrende eksempel på en investering af høj kvalitet, der passer til ISIF’s ”dobbelt bundlinje” mandat, der går ud på at skabe afkast og støtte økonomisk aktivitet.”

Anmod om en demo