Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-516720620 news.jpg

AMCS nyheder

AMCS' teknologi bringer din virksomhed betydelige forbedringer; hvilket er noget som vi beviser hver dag. Innovation der redefinerer "skræddersyet" med dens optimerede nøjagtighed og effektivitet. Læs om alt dette og meget mere i AMCS' nyhedssektion

News.jpg

Tophistorier, pressemeddelelser, blogs, nyheder og meget mere

17 apr 2018

RenoNorden optimerer deres affaldsindsamling med AMCS’ løsning til ruteoptimering

AMCS, verdens førende udbyder af integreret software og køretøjsteknologi i affalds- og genbrugsbranchen, har udvidet sin kundebase i norden ved at implementere deres avancerede ruteoptimeringsløsning hos RenoNorden.

april 2018: Nordisk affaldsgigant, RenoNorden, har afsluttet implementeringen af AMCS’ markedsførende ruteoptimeringssystem, som er designet til at effektivisere den kommunale affaldshåndtering i Sverige. Meddelelsen kommer efter at implementeringen er afsluttet.

RenoNorden AB bruger AMCS-produktet til at optimere deres ruter, hvor de indsamler affald, samt til at beregne korrekte og konkurrencedygtige priser, når de byder på nye kontrakter. Systemet har allerede haft en positiv indflydelse på en af RenoNordens større affaldskontrakter. Kontrakten består i at håndtere Stockholms affaldsindsamling, hvor AMCS’ løsning hurtigt og effektivt har optimeret stamruter for 50 skraldebiler. Ved at vælge AMCS’ løsning har RenoNorden opnået økonomiske og miljøvenlige fordele i et område med mere end 25.000 tømninger om dagen.

RenoNorden’s Logistik Manager, Fredrik Karlberg fortæller, hvorfor de valgte at implementere AMCS’ ruteoptimeringsløsning:

“Efter at have undersøgt en række systemer blev det klart, at det fleksible og brugervenlige system, som AMCS’ ruteoptimeringsløsning tilbyder, ville være det bedste produkt til vores organisation. Systemet gør det muligt for os at inkludere og justere forskellige parametre, hvilket gør scenarier så realistiske og præcise som muligt. For eksempel er det muligt for os at øge køretiden med en hvis procentdel, for at kompensere for dårligt terræn, uforudsete vejproblemer, m.m.”

RenoNorden er den førende virksomhed inden for kommunal affaldshåndtering i Sverige, Danmark og Finland, hvor de yder effektiv, pålidelig og professionel services til mere end 230 kommuner.

AMCS’ Nordic Head of Waste & Recycling Sales – David Griffin udtaler:

“Vi er stolte af at arbejde sammen med RenoNorden, en af de førende virksomheder inden for affaldshåndtering i Skandinavien. Vi er glade for at RenoNorden har set øjeblikkelige fordele efter de begyndte at bruge AMCS’ software.

Vi oplever en stigende efterspørgsel i affaldsbranchen for avancerede ruteoptimeringsløsninger. Dette er understøttet af branchens ønske om lavere priser, pålidelige serviceydelser og reduceret CO2-udledning fra indsamlingen af affald.

Typisk oplever vores kunder en reduktion mellem 5 og 15 % i kørte kilometer og til tider op til 10 % reduktion i antallet af biler. Alt dette har til sammen en betydelig positiv indvirkning på miljøet og vores kunders rentabilitet.

Vi ser frem til at have et langvarigt og positivt samarbejde med RenoNorden, hvor vi sammen arbejder for at opnå det bedste resultat med deres nye ruteoptimeringsløsning.”

Anmod om en demo