Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Pressemeddelelse februar 2016 Updated maj 2021

Spelthorne forbedrer routing med ny AMCS-tjeneste

Ring tilbage til mig

AMCS, verdens førende leverandør af ressourcestyringssoftware og køretøjsteknologi til affalds- og genanvendelsessektoren, er blevet udvalgt af Spelthorne Borough Council til at gennemføre et ruteoptimeringsprojekt på tværs af alle kommunens kantstensindsamlingstjenester.

Projektet er et af de første til at udnytte AMCS' nye Route Optimization Consultancy Service, som har vist sig at levere reduktioner på op til 30% i CO2-udledning, kilometertal og køretid.  Evnen til at øge flådens produktivitet kan også bidrage til at reducere dens størrelse med op til 15 % og understøtte fremtidig flådeplanlægning.

I en kommentar til deres beslutning om at bruge AMCS 'Route Optimization Consultancy Service, Jackie Taylor, leder af Streetscene, Spelthorne Borough Council sagde: "Efter at have gennemgået markedet, valgte vi at arbejde med AMCS for vores rute optimering behov, da det var den bedste pasform med hensyn til løsning og service til at matche vores krav.  Tjenesten vil gøre det muligt for os atafbalancere   arbejdsbyrden for alle vores runder og fremtidssikre tjenesten til nye bygningsudviklinger, samtidig med at vi realiserer de operationelle og kommercielle fordele ved forbedret routing."

AMCS 'Key Account Manager, Pat Murray, sagde: "Denne outsourcede service er meget omkostningseffektiv og minimerer også indvirkningen på det, der ofte allerede er strakte ressourcer.  Kunderne giver os blot deres eksisterende rutedata, som derefter køres gennem vores Ruteoptimering og returneres i et forud aftalt format, der er klar til upload tilbage til deres operationelle system.  Der er ingen grund til at uploade software eller gennemføre nogen uddannelse, og hele projektet kan afsluttes på blot et par dage."

Spelthorne er et distrikt og en bydel i Surrey, England. Den indeholder byer og landsbyer i Ashford, Laleham, Shepperton, Staines-upon-Thames, Stanwell og Sunbury-on-Thames og har en befolkning på omkring 100.000 indbyggere.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

Brochure om intelligent optimering

Lad os vise dig, hvordan ruteoptimering kan reducere kilometertal, køretid og CO2-udledning med 5-25%.

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

Webinar on Demand: Styrken ved ruteoptimering

Få indsigt i, hvordan du gør dine komplekse ruteplaner til en strømlinet proces efter behov uden de tidskrævende manuelle opgaver.

Se webinar
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på