Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer

Er din affaldsvirksomhed agil

Download

Nye krav – gå adræt!

Affaldsvirksomheder risikerer deres eksistens ved at indføre IKT for lidt og for sent sammenlignet med andre aktører i industrien. I modsætning til andre industrier bruges størstedelen af midlerne i affaldssektoren stadig på indkøb af lastbiler, containere eller anlæg. Business as usual, men ikke spilforandrende og en mangel på den strategi, der er demonstreret i andre sektorer.

Digitalisering har ændret det traditionelle forhold mellem kunde og virksomhed. I det nye digitale servicelandskab har kunden styr på det, og denne ændring stiller nye og større krav til affaldsvirksomheder, der forventes at levere en agil og engageret 24-timers service.

Kunderne ønsker at kommunikere ved hjælp af forskellige digitale platforme såsom sociale medier og mobilapps. De forventer en fleksibel og lydhør service, og de ønsker at have et indblik i ordreprocessen undervejs. Et eksempel på dette kunne være en restauratør, der har et presserende behov for affaldsindsamling. Han eller hun skal kunne registrere dette behov i en mobilapp eller fra en IoT-enhed og dermed hurtigt nyde affaldsindsamling efter behov.

Selvom dette behov for smidighed og digitalisering kan virke krævende og dyrt for affaldsvirksomheder, kan det faktisk omdannes til en meget rentabel proces, hvor virksomheder kan opnå:

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på