Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
ALBA.jpg

Større komfort og støtte til chauffører – mindre stress og færre risici for ulykker takket være yderligere assistance.

ALBA Hecklader und Rapsfeld.jpg

Mindre CO2-udledning, færre køretøjer på vejen og færre trafikpropper.

ALBA Group

AMCS Vehicle Route Planning er et godt startpunkt til en digital fremtid for ALBA Group.

Med dens to mærker – ALBA og Interseroh – og i alt ca. 7500 medarbejdere driver ALBA Group virksomhed i Tyskland, Europa og Asien. Med en årlig omsætning på ca. 1,8 mia. euro (2016) er ALBA Group en af de førende genbrugs- og miljøservicevirksomheder samt råmaterialeudbydere i hele verden.

Udfordring

Hver eneste dag transporterer over 2000 køretøjer alt affald og alle stoffer sikkert og rent fra ca. 200.000 kundeindsamlingspunkter til deres anlægs- og omlæsningssteder.

Dette skaber en indviklet logistik, og ca. en tredjedel af alle medarbejderne er ansat i dette område. Dette betyder, at ca. 2500 medarbejdere arbejder aktivt inden for logistik hver eneste dag på vegne af deres kunder.

Løsning

Ruteplanlægningssystemet er utroligt vigtigt, så vi kan reagere på de stigende indviklede planlægningskrav. "AMCS Route Planning er et støtteværktøj, der gør afsenderens job mere enkelt, men det erstatter ikke ham eller hende."

"Den algoritme, der er udviklet af AMCS, betyder, at vi kan kortlægge meget indviklede opgaver og omstændigheder inden for planlægningsprocessen" forklarer Matthias Redeker, chef for logistik i ALBA Group.

Resultater

AMCS-ruteplanlægningssoftwaren er et fremragende eksempel på, hvordan digitalisering forandrer vores dagligdag fuldstændigt.

Fordele ved AMCS for virksomheden og dens medarbejdere i korte træk:

Mangel på chauffører: Optimal ruteplanlægning betyder, at antallet af tilgængelige chauffører kan indsættes på en effektiv måde.

Ansatte: Større komfort og støtte til chauffører – mindre stress og færre risici for ulykker takket være yderligere assistance.

Miljø: Mindre CO2-udledning, færre køretøjer på vejen og færre trafikpropper.

For mere info

Download casestudiet og lær om alle fordele og resultater, ALBA Group har opnået ved at implementere AMCS Platform!

https://www.alba.info

Anmod om en demo