Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Tree

Vi er AMCS, digitale veje til en renere verden

Cleaner world

Vi er AMCS

Vi anser os selv for at være "digitale krigere", innovatører der driver en praktisk cirkulær økonomi for en bæredygtig planet.

iStock-508347521.jpg

Vi er AMCS

WE ARE AMCS. SKABERNE AF AMCS-PLATFORMEN: EN SKALERBAR SOFTWAREPLATFORM I SKYEN TIL VIRKSOMHEDER, UDFORMET PÅ BAGGRUND AF TUSINDVID AF VERDENSOMSPÆNDENDE AFFALDS-, GENBRUGS- OG TRANSPORTVIRKSOMHEDERS "BEST PRACTICE" VERDEN OVER.

Vi er AMCS.

Digitale veje til en renere verden

Vi er AMCS. Skaberne af AMCS platformen: en sky- og softwareplatform til virksomheder, der er udviklet på baggrund af tusindvis af verdensomspændende affalds-, genbrugs- og logistikvirksomheders bedste praksis. AMCS Routing er AMCS Groups rute- og transportoptimerings division.

AMCS Routing udvikler og implementerer state-of-the-art transportplanlægning og optimeringsløsninger, og tilbyder både generiske og industri specifikke løsninger. Vores platform er inspireret af globale markedstendenser, og fremmer automatisering og levering af end-to-end standardisering og optimering af alle dine forretningsprocesser. Det er en platform, der gør det muligt for veletablerede virksomheder med komplekse logistiske processer, at opnå en smartere, mere problemfri, samt mere digital drift end nogensinde før. Med AMCS Platformen har vi skabt en ultramoderne, skalerbar platform, der kombiner industri specifik software med de bedste optimeringsmuligheder, e-handelsinnovation og mobile køretøjsteknologier. Vi styrker vores kunder med en intelligent platform, der forudser og handler, mens den understøtter industriens løbende transformation mod en cirkulær økonimi.

 

Succes for livet

Hos AMCS drives vi af de resultater vi leverer, og vi er lidenskabeligt engagerede i vores kunders succes ’for livet’. Vi anser os selv som ’digitale krigere’, der driver praktiske cirkuløre økonomiinnovationer for en bæredygtig planet.


Vi er AMCS
“Digitale veje til en renere verden”

Anmod om en demo

truck_birds

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en intelligent cloud-baseret løsning til ruteplanlægning og -optimering

Lær hvordan moderne virksomheder bruger avancerede optimeringsværktøjer til at opnå exceptionel effektivitet i deres komplicerede logistikoperationer.

AMCS inviterer hermed til et gratis webinar den 28. maj eller 4. juni, hvor vi diskuterer mulige løsninger til virksomheder med komplekse drifts- og forsendelsesbehov. At have software som en cloud-baseret løsning (SaaS) hjælper med at begrænse omkostningerne og sikrer, at din virksomhed altid opererer agilt og kan reagere på eventuelle udfordringer.

Tilmeld dig nu!