Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Tree

Vi er AMCS, digitale veje til en renere verden

Cleaner world

Vi er AMCS

Vi anser os selv for at være "digitale krigere", innovatører der driver en praktisk cirkulær økonomi for en bæredygtig planet.

iStock-508347521.jpg

Vi er AMCS

WE ARE AMCS. SKABERNE AF AMCS-PLATFORMEN: EN SKALERBAR SOFTWAREPLATFORM I SKYEN TIL VIRKSOMHEDER, UDFORMET PÅ BAGGRUND AF TUSINDVID AF VERDENSOMSPÆNDENDE AFFALDS-, GENBRUGS- OG TRANSPORTVIRKSOMHEDERS "BEST PRACTICE" VERDEN OVER.

Vi er AMCS

Digitale veje til en renere verden

Vi er amcs. Skaberne af amcs-platformen: en sky- og softwareplatform af virksomhedskategori, der er udformet på baggrund af tusindvis af verdensomspændende affalds- og genbrugsvirksomheders bedste praksisser. Vores platform er inspireret af globale markedstendenser med fremmelse af automatisering og levering af end-to-end-standardisering og -optimering af alle dine virksomhedsprocesser. En platform, der giver veletablerede affalds- og genbrugsvirksomheder mulighed for en smartere, mere problemfri og mere digital drift.

Med AMCS-platformen har vi skabt en ekstra moderne, skalerbar platform, der kombinerer industrispecifik software med de bedste optimeringsmuligheder, e-handelsinnovation og køretøjsteknologier. Vi udstyrer vores kunder med en intelligent platform, der forudser og handler, mens den understøtter industriens løbende transformation til en cirkulær økonomi.

Hos AMCS drives vi af vores resultater, og vi brænder for vores kunders succes ‘for livet’. Vi anser os selv for at være ‘digitale krigere’, der driver praktiske cirkulære økonomiinnovationer for en bæredygtig planet.

AMCS har hovedkvarter i Irland og har kontorer overalt i Europa, USA, Australasien med ca. 500+ medarbejdere og over 2 450+ kunder. Hos AMCS er innovation, pligtopfyldenhed og loyalitet kerneværdier. Det afspejles i vores personale, da mange medarbejdere har arbejdet hos os i lang tid. På denne måde kan vi bevare ekspertisen og erfaringen. Og dette skaber tillid. Vi insisterer på høj uddannelse. Kyndig og dygtig i mange metoder og teknikker. I sidste ende er det vores medarbejdere, der sikrer vores succes, løbetid og fremskridt.

 

Vi er AMCS.

“Digitale veje til en renere verden”

Anmod om en demo