Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
iStock-613036478 bewerkt.jpg

Kunden fortsætter med at opnå størst mulige resultater efter projektets overdragelse

Professionelle tjenester

AMCS har en specialiseret leveranceafdeling, der kan tilbyde effektiv projektledelse og -levering til kunder inden for genvindings- og affaldsbranchen. AMCS’ leveranceafdeling har projektingeniører baseret i Irland, Storbritannien, Holland, Skandinavien og USA for at kunne tilbyde en dedikeret service til vore kunder på disse markeder og resten af verden.

Teamet er dedikeret til at arbejde tæt sammen med kunderne for at forstå kundens behov og forventninger samt at sikre, at kunden fortsætter med at opnå størst mulige resultater efter projektets overdragelse. AMCS følger en gennemprøvet projektleverancestruktur for at sikre en vellykket udførelse og overdragelse af ethvert projekt til vores kunder.

Anmod om en demo

truck_birds

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en intelligent cloud-baseret løsning til ruteplanlægning og -optimering

Lær hvordan moderne virksomheder bruger avancerede optimeringsværktøjer til at opnå exceptionel effektivitet i deres komplicerede logistikoperationer.

AMCS inviterer hermed til et gratis webinar den 28. maj eller 4. juni, hvor vi diskuterer mulige løsninger til virksomheder med komplekse drifts- og forsendelsesbehov. At have software som en cloud-baseret løsning (SaaS) hjælper med at begrænse omkostningerne og sikrer, at din virksomhed altid opererer agilt og kan reagere på eventuelle udfordringer.

Tilmeld dig nu!