Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Tree

Vi er AMCS, digitale veje til en renere verden

Cleaner world

Vi er AMCS

Vi anser os selv for at være "digitale krigere", innovatører der driver en praktisk cirkulær økonomi for en bæredygtig planet.

iStock-508347521.jpg

Vi er AMCS

WE ARE AMCS. SKABERNE AF AMCS-PLATFORMEN: EN SKALERBAR SOFTWAREPLATFORM I SKYEN TIL VIRKSOMHEDER, UDFORMET PÅ BAGGRUND AF TUSINDVID AF VERDENSOMSPÆNDENDE AFFALDS-, GENBRUGS- OG TRANSPORTVIRKSOMHEDERS "BEST PRACTICE" VERDEN OVER.

Support

AMCS Support omfatter et særdeles erfarent team af software- og hardware-supportfagfolk, der hjælper via e-mail eller telefon på tværs af hele vores softwaresuite, hostede servicer og on-vehicle technology.

Supportteamet arbejder tæt sammen med AMCS Professional Services-afdelingen under projektimplementeringen og go-live for at sikre, at alle vores kunder oplever den bedst mulige tekniske ekspertise, og vores løsninger fungerer optimalt.

Supportforespørgsler

For at anmode om og logge support, skriv venligst en mail til support@amcsgroup.comeller ring til os:

  • Irland: +353 61 390686
  • Storbritannien: +44 (0) 871 284 7174 – Option 1
  • The Netherlands: +31 (0) 88 002 18 87
  • Sverige: +46 (0) 771-HELPDESK/43 57 33 75
  • USA: 1800 962 9264 GRATIS
truck_birds

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en intelligent cloud-baseret løsning til ruteplanlægning og -optimering

Lær hvordan moderne virksomheder bruger avancerede optimeringsværktøjer til at opnå exceptionel effektivitet i deres komplicerede logistikoperationer.

AMCS inviterer hermed til et gratis webinar den 28. maj eller 4. juni, hvor vi diskuterer mulige løsninger til virksomheder med komplekse drifts- og forsendelsesbehov. At have software som en cloud-baseret løsning (SaaS) hjælper med at begrænse omkostningerne og sikrer, at din virksomhed altid opererer agilt og kan reagere på eventuelle udfordringer.

Tilmeld dig nu!